Loading…
SKUP 2021 has ended
Back To Schedule
Friday, April 16 • 11:40 - 12:00
Nye funn om etniske minoritetskvinner

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

Feedback form is now closed.
Er etniske minoritetskvinner underdekket eller overeksponert?Det skal VGs nyhetsredaktør Tora Bakke Håndlykken, forfatter og aktivist Nancy Herz og VG-journalist Shazia Majid diskutere i denne sesjonen. Bakgrunnen er en omfattende kartlegging Majid har gjort for Reuters Institute for the Study of Journalism ved Oxford Universitetet i 2020. I denne studien har hun analysert 3 956 nyhetsartikler i et representativt utvalg publisert i VG og Aftenposten i 2018. Resultatene av den første studien av sitt slag blir lagt frem under SKUP-konferansen.


Speakers
avatar for Nicolai Delebekk

Nicolai Delebekk

Journalist, Dagbladet
Nicolai Delebekk jobber i Dagbladet der han står bak den daglige nyhetspodkasten «Rett På». Han sitter også i SKUP-styret.
avatar for Shazia Majid

Shazia Majid

Kommentator, VG
Shazia Majid er kommentator i VG, og før det jobbet hun i seks år som undersøkende journalist i avdelingen Dagsorden. Hun har tidligere jobbet i TV 2 og er utdannet økonom. Shazia har flere års arbeidserfaring som økonom og regnskapsfører. I 2017 vant hun SKUP-diplom for avsløringen... Read More →
avatar for Tora Bakke Håndlykken

Tora Bakke Håndlykken

Nyhetsredaktør, VG
Tora Bakke Håndlykken er nyhetsredaktør i VG. Har bakgrunn blant annet som krimreporter i VG og vant i 2009 SKUP-diplom for en artikkelserie om Norges ukjente nettporno-prins.
avatar for Nancy Herz

Nancy Herz

Foredragsholder og skribent
Nancy Herz (f. 1996) er en norsk-libanesisk menneskerettighetsaktivist, foredragsholder og skribent. Herz er oppvokst i Haugesund, men bor i Oslo, og tar en mastergrad i sosiologi ved Universitetet i Oslo. Herz startet, sammen med Amina Bile og Sofia Srour, bevegelsen som i media... Read More →


Friday April 16, 2021 11:40 - 12:00 CEST
Rødt