Loading…
SKUP 2021 has ended
Back To Schedule
Thursday, April 15 • 10:23 - 10:32
Kartla syklistenes utrygghet

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

Feedback form is now closed.
I Bergen kommunes sykkelstrategi for 2010–2019 lå det en ambisjon om at 10 prosent av alle reiser i Bergen skal være på sykkel. I 2018 var denne andelen likevel bare på 3,1 prosent. Bergens Tidende fikk ofte høre at folk ikke sykler fordi de rett og slett var for redde. Derfor spurte BT leserne om hvor de følte seg utrygge på sykkelsetet. I løpet av få timer satt BT med svar fra over 1100 bergensere - en database som så ble presentert for leserne ved å kombinere digitale kart, tekst og levende bilder.

Speakers
avatar for Ingvild Nave

Ingvild Nave

Journalist, Bergens Tidende
Ingvild Nave er journalist i Bergens Tidende, og har vært innom de fleste redaksjonene i avisen før hun landet i politisk avdeling. Hun startet i lokalavisen Fjordenes Tidende som tenåring, og har også jobbet i NRK både i Bergen og Sogn og Fjordane.
avatar for Bjørn Erik Larsen

Bjørn Erik Larsen

Fotosjef, Bergens Tidende
Bjørn Erik Larsen er for tiden fotosjef i Bergens Tidende. Han har tidligere jobbet som fotograf og videoprodusent i BT, og var før det i en årrekke frilanser for BT og VG og en rekke andre publikasjoner.
avatar for Philipp Bock

Philipp Bock

Redaksjonell utvikler, Bergens Tidende
Philipp Bock er redaksjonell utvikler i Bergens Tidende. Han er fra Tyskland og har tidligere jobbet med kode og journalistikk i Der Tagesspiegel. I 2017 sa han opp jobben og leiligheten i Berlin og flyttet til Bergen.


Thursday April 15, 2021 10:23 - 10:32 CEST
Grønt