Loading…
SKUP 2021 has ended
Back To Schedule
Thursday, April 15 • 12:15 - 13:15
Et år på hjemmekontor. Hva har vi lært?

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

Feedback form is now closed.
Er det mulig å drive (eller motivere) til graving og undersøkende journalistikk under lockdown og pandemi? Hør fire profilerte redaktører snakke om jobb og ledelse fra hjemmekontoret.


Speakers
avatar for Helge Nitteberg

Helge Nitteberg

Sjefredaktør, Nordlys
Helge Nitteberg har vært sjefredaktør i Nordlys siden 2016 og var nyhetsredaktør i samme avis fra 2010. Til sommeren har har 25-årsjubileum som avismann.
avatar for Gard Steiro

Gard Steiro

Sjefredaktør, VG
Gard Steiro er ansvarlig redaktør og direktør i VG. Han kom til mediehuset som nyhetsredaktør i 2015. Tidligere hadde Steiro ulike lederroller i Bergens Tidende. Han var leder for nyhetsavdelingen, nyhetsredaktør, og fra 2012 sjefredaktør i Vestlandets storavis. Under Steiros... Read More →
avatar for Karianne Solbrække

Karianne Solbrække

Nyhetsredaktør, TV 2
Karianne Solbrække er nyhetsredaktør i TV 2. Hun har tidligere vært redaktør for God morgen Norge og reporter i samme kanal. Før det jobbet Solbrække som journalist i Dagbladet, BA og Rakkestad Avis.
avatar for Hanna Relling Berg

Hanna Relling Berg

Ansvarlig redaktør, Sunnmørsposten
Hanna Relling Berg begynte som nyhetsjournalist i Sunnmørsposten i 1985, ble kultur- og featureredaktør i 1997 og ansvarlig redaktør i 2007. Har ellers vært lærer på Hadsel folkehøgskole ett år, journalist i Karmøybladet og tatt grunnfag i norsk språk og litteratur. Er for... Read More →


Thursday April 15, 2021 12:15 - 13:15 CEST
Rødt