Loading…
SKUP 2021 has ended
Back To Schedule
Friday, April 16 • 10:32 - 10:52
Avslørte Bergen Engines-saken

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

Feedback form is now closed.
Siden februar har BT/E24 hatt en rekke avslørende saker om den russiske kjøperen av motorfabrikken Bergen Engines: Om oligarkene som står bak, om båndene til Kreml, og om faren for at teknologi fra Bergen Engines ender opp i russiske marineskip. Rett før påske stanset regjeringen salget. Journalistene forteller hvordan de brukte offentlighetsloven og åpne kilder i Norge og utlandet til å jobbe frem sakene.

Speakers
avatar for Lars Kvamme

Lars Kvamme

Journalist, Bergens Tidende
Lars Kvamme er økonom og næringslivsjournalist i Bergens Tidende, og har fulgt næringslivet i Bergen tett i mange år. Mottok SKUP-diplom i 2016 for "Cruise-saken".
avatar for Bendik Støren

Bendik Støren

Journalist, Bergens Tidende og E24
Bendik Støren er journalist i Bergens Tidende og E24. Han har tidligere jobbet i Sysla og nyhetsbyrået TDN Direkt, og har skrevet boken "En fot utenfor - historien om EØS-forhandlingene".
avatar for Arne Edvardsen

Arne Edvardsen

Journalist, Bergens Tidende og E24
Arne Edvardsen er journalist i Bergens Tidende og E24. Han har tidligere vært redaktør i lokalavisen Askøyværingen og desksjef i Bergensavisen.
avatar for Gerhard Flaaten

Gerhard Flaaten

Journalist, Bergens Tidende og E24
Gerhard Flaaten er økonomijournalist i Bergens Tidende og E24. Har tidligere jobbet i Sysla. Begynte som journalist i 2010, har siden vært innom alle områder unntatt sport.


Friday April 16, 2021 10:32 - 10:52 CEST
Grønt