Loading…
SKUP 2021 has ended
Back To Schedule
Friday, April 16 • 13:00 - 14:03
Det store graveledermøtet

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

Feedback form is now closed.
De har alle ledet avdelinger som har høstet SKUP-priser og SKUP-diplomer. De vet hva som skal til for å drive journalistikken videre og gjøre de store avsløringene. Her kan du lære av deres erfaringer.

Speakers
avatar for Siri Gedde-Dahl

Siri Gedde-Dahl

Gravesjef, Dagbladet
Siri Gedde-Dahl er gravesjef i Dagbladet. Hun var tidligere journalist i Kapital og Aftenposten. I 2005 vant hun SKUP for prosjektet «Vannverksskandalen», et prosjekt som fem år senere ble kåret til tidenes SKUP. Hun var leder for Pressens Offentlighetsutvalg fra 2012 til 2018... Read More →
avatar for Anders Sooth Knutsen

Anders Sooth Knutsen

Avdelingsleder, VG
Anders Sooth Knutsen leder VGs Dagsorden-avdeling. Han har tidligere ledet nyhetsavdelingen og samfunnsavdelingen i samme avis. Som journalist vant han to SKUP-diplomer.        
avatar for Gry Egenes

Gry Egenes

Redaktør, Dagens Næringsliv
Gry  Egenes er redaktør for etikk og metode i Dagens Næringsliv og har ledet arbeidet med 19 prosjekter som har vunnet Skup-prisen eller -diplom.        
avatar for Arve Bartnes

Arve Bartnes

Leder gravegruppa, NRK
Arve Bartnes  leder gravegruppa i Nyhetsavdelinga i NRK, er tidligere reporter og arbeidsleder i Dagbladet, bl.a. for gravegruppa, og har jobbet som dokumentarprodusent/journalist bl.a. for Brennpunkt og US History Channel.


Friday April 16, 2021 13:00 - 14:03 CEST
Rødt