Loading…
SKUP 2021 has ended
Back To Schedule
Thursday, April 15 • 11:15 - 12:15
Utviklere - mer enn bare til pynt

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

Feedback form is now closed.
I mange år har redaksjonelle utviklere bistått journalister i å få saker til å skinne visuelt. Nå tar flere utviklere steg mot å grave frem egne nyheter. En showcase fra NRK og Aftenposten, der Aftenpostens innslag er fra 11.15 til 11.49 og NRKs deretter. Her får du blant annet høre hvordan NRK skreddersyr løsninger for å treffe et yngre publikum med nyheter. Teamet bak det hele har ulik kunnskap og bakgrunn.

Speakers
avatar for Jørgen Arnor Gårdsø Lom

Jørgen Arnor Gårdsø Lom

Redaksjonell utvikler, Aftenposten
Jørgen Arnor G. Lom (31) er redaksjonell utvikler i Aftenposten der han jobber med visuell historiefortelling og datajournalistikk.
avatar for Fredrik Hager-Thoresen

Fredrik Hager-Thoresen

Redaksjonell utvikler, Aftenposten
Fredrik Hager-Thoresen er redaksjonell utvikler og data scientist i Aftenposten. Han deler arbeidstiden mellom gravegruppen og teamet for redaksjonell utvikling. De siste årene har han vært involvert i en rekke av de største graveprosjektene og har vunnet flere diplomer på Skup... Read More →
avatar for Torstein Ringnes

Torstein Ringnes

Redaksjonell utvikler, Aftenposten
Torstein Ringnes er redaksjonell utvikler i Aftenposten. Han jobber mye med visuell historiefortelling og er teamets spesialist på webdesign og UX.
avatar for Sean Meling Murray

Sean Meling Murray

Redaksjonell utvikler, Aftenposten
Sean Meling Murray er redaksjonell utvikler i Aftenposten. Han er utdannet fotojournalist, har flere års erfaring fra desken i BT, har en MA i statistikk og har jobbet i Norsk Regnesentral. Han jobber spesielt mye koronadekningen i Aftenposten.
avatar for Eirik Wallem Fossan

Eirik Wallem Fossan

Nyhetsleder, Aftenposten
Eirik Wallem Fossan har jobbet med redaksjonell utvikling siden 2006 og er leder for visuell avdeling i Aftenposten (foto, video og redaksjonell utvikling). Han fungerer som nyhetsleder for redaksjonell utviklingsteamet.
avatar for Dan Kåre Engebretsen

Dan Kåre Engebretsen

Redaksjonssjef, NRK
Dan Kåre Engebretsen er redaksjonssjef for digital utvikling i NRK Nyheter. Han har redaksjonelt ansvar for et visuelt utviklerteam som jobber med nyheter og hvordan nå frem med nyheter til et ungt publikum. Har tidligere jobbet mange år som datajournalist og digitalpotet i VG... Read More →


Thursday April 15, 2021 11:15 - 12:15 CEST
Grønt