Loading…
SKUP 2021 has ended
Back To Schedule
Friday, April 16 • 11:00 - 11:19
Slik skapte VG corona-spesialen

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

Feedback form is now closed.
Trinn for trinn får du vite hvordan VG skapte corona-spesialen, hvordan den ble viderutviklet, hva det er viktig å passe på og hvordan den kan være grunnlag for store og små saker.


Speakers
avatar for Oda Leraan Skjetne

Oda Leraan Skjetne

Journalist, VG
Oda Leraan Skjetne er nyhetsjournalist på VG breaking med en forkjærlighet for datajournalistikk. Hun har vært sentral i store digitale prosjekter som KrFs veivalg og VGs første kommunevalgomat.
avatar for Jari Bakken

Jari Bakken

Redaksjonell utvikler, VG
Jari Bakken er redaksjonell utvikler i VG og har over 10 års erfaring som programmerer. Han har jobbet med data fra Stortinget hos Holder de ord, verktøy og datajournalistikk i VG (bl.a. Psykiatriavsløringen som vant SKUP-prisen i 2017), og ledet utviklingsarbeidet i faktisk.n... Read More →
avatar for Sondre Nilsen

Sondre Nilsen

Redaksjonell utvikler, VG
Sondre Nilsen er en del av VG-redaksjonens utviklingsteam og jobber med visuelle presentasjoner og kreativ historiefortelling. Han er utdannet sivilingeniør innen brukonstruksjoner fra NTNU, men har hatt sin egentlige lidenskap som jobb i VG siden 2013.
avatar for Yasmin Alida Sfrintzeris

Yasmin Alida Sfrintzeris

Journalist, VG
Yasmin Alida Sfrintzeris er reporter på VGs Breaking-avdeling. Hun har utdanning innen økonomi og journalistikk fra Høyskolen Kristiania. Hun har jobbet i ulike avdelinger i VG siden januar 2018, blant annet med graveprosjekter om barnevern, i VG + og Helg.


Friday April 16, 2021 11:00 - 11:19 CEST
Rødt