Loading…
SKUP 2021 has ended
Back To Schedule
Thursday, April 15 • 11:55 - 12:15
De feilopererte

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

Feedback form is now closed.
Steg for steg avslørte NRK Sørlandet at en rekke pasienter ved sykehuset i Flekkefjord var blitt feiloperert. Sykehusledelsen var blitt informert uten å gripe inn overfor den aktuelle legen.


Speakers
avatar for Kari Jeppestøl Arntzen

Kari Jeppestøl Arntzen

Journalist, NRK
Kari Jeppestøl Arntzen har jobbet over 20 år som journalist og programleder i NRK. De siste årene har hun dekket større krimsaker og jobbet med graveprosjekter.
avatar for Christina Cantero

Christina Cantero

Journalist, NRK
Christina Cantero har jobbet som journalist i NRK i to år. Tidligere har hun jobbet i VG og flere lokalaviser.
avatar for Heidi Ditlefsen

Heidi Ditlefsen

Journalist, NRK
Heidi Ditlefsen har jobbet som journalist hos NRK Sørlandet i tre år, hovedsakelig på nett. Har tidligere også jobbet i Fædrelandsvennen i mange år og som frilansjournalist.
avatar for Siv Kristin Sællmann

Siv Kristin Sællmann

Journalist, NRK
Siv Kristin Sællmann har jobbet som reporter og programleder i over 30 år både i Sporten og ved NRKs distriktskontor i Kristiansand. De siste årene har hun jobbet som riksreporter for Dagsrevyen og har også produsert flere dokumentar.
avatar for Odd Isungset

Odd Isungset

Journalist, NRK
Odd Isungset er prisbelønnet journalist med nær 40 års graveerfaring. Har vunnet SKUP-diplom og mottatt Den store journalistprisen og Fritt Ords honnør for arbeidet med drapsforsøket på William Nygaard. Han ledet PFU i seks år og jobber nå i NRKs gravegruppe.
avatar for Jon Anders Møllen

Jon Anders Møllen

Nyhetssjef, NRK
Jon Anders Møllen jobber som nyhetssjef i NRK Sørlandet. Han har flere års erfaring som vaktsjef, og før det jobbet han ni år som nett- og krimreporter i Fædrelandsvennen. Har også en fortid i Kanal 24 og Lindesnes Avis.


Thursday April 15, 2021 11:55 - 12:15 CEST
Rødt